Nobco scriptie prijs

Door Maarten | do, 10/05/2017 - 11:21

De Nobco stelt elke twee jaar een prijs in voor de beste afstudeerscriptie. Dit voorjaar schreef ik al - als afstudeerscriptie bij de Wind-opleiding - een artikel over systemische paardencoaching. Vandaag - 5 oktober - heb ik het artikel op onderdelen herschreven en ingediend bij de Nobco.

Als een van de voorwaarden stelt de Nobco dat de opleiding aan “een Nederlandse of Vlaamse universiteit, hogeschool of post-HBO-opleiding” moet zijn gevolgd. De Wind-opleiding is dat niet. Als reactie schreef ik:

"Het vak van systemische paardencoaching is nog zo nieuw en volop in ontwikkeling dat het nog niet aan een dergelijke instelling wordt onderwezen. In april schreef ik een eerste versie van dit artikel en plaatste het op mijn website. In twee weken tijd is mijn website toen 700 maal bezocht en het artikel gedownload. Het artikel voorzag in een grote behoefte aan kennis delen rond dit nog nieuwe werkveld.
Met dezelfde intentie van kennis te mogen delen stuur ik u deze scriptie toe. Ik hoop dat u het daarmee alsnog kunt toelaten tot de beoordeling."

Ik ben benieuwd. Hieronder vind je het herschreven artikel als download.