Licht op wat er speelt

In mijn coaching laat ik je op een diepere laag in contact komen met jezelf. We hebben allemaal dingen die we van onszelf weten. En er zijn dingen van onszelf waar we niet of minder bewust van zijn. Een gebeurtenis, een heftige emotie, of een thema van jezelf dat je liever niet onder ogen ziet. We hebben dat allemaal. Het wordt lastig wanneer dat, wat onbewust in je leeft, een grote invloed op je leven heeft.

Door op een diepere laag in jezelf te ervaren wat er speelt, kan die levensenergie weer vrij gaan stromen. Ik schep een kader voor jouw innerlijk onderzoek en ik licht bij vanuit wat ik intuïtief waarneem. Je krijgt zo meer grip op je eigen leven, je gaat bewuster keuzes maken en je gaat gelukkiger leven.

Ik maak daarbij gebruik van verschillende methoden, zoals:
- Lichaamswerk: het gaan ervaren van wat er in je lichaam aan gevoel aanwezig is;
- Droomwerk: dromen onderzoeken en zien wat er vanuit het nachtbewustzijn in je dagbewustzijn komt.

Tot voor kort maakte ik ook gebruik van paardencoaching: een paard spiegelt wat jij aan informatie bij je draagt. Hoewel ik nog steeds bijzondere herinneringen heb aan het samen werken met paarden in een coachsessie, beweeg ik mij langzaam weg van dit werkveld. Mocht je een vraag hebben, dan verwijs ik je door naar coaches die nog wel met inzet van paarden jou kunnen begeleiden.

Daarnaast geef ik bijles in wis-, natuur- en scheikunde, aan leerlingen van VMBO, HAVO (tot en met eindexamen) en VWO (tot en met 4e klas).

Heb je interesse, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

Ervaringen van anderen

"Maarten, jouw unieke, onderscheidende bijdrage is dat je mensen, die om wat voor reden dan ook het vertrouwen in zichzelf, de ander of de samenleving hebben verloren, weer brengt bij vertrouwen."

"...Het gesprek met Maarten was wederom heel erg waardevol. Het geeft me weer nieuw inzicht, niet alleen in mijn werk, maar ook in wie ik ben als mens.
Vanuit die onderstroom merk ik dat veel meer dingen in mijn leven vorm krijgen en begrijp ik ook waarom ik ben zoals ik ben."

“… Ik heb, met de hulp die Maarten bood en de vragen die hij stelde, de ruimte gekregen om mezelf te zijn en tot mijn eigen inzichten te komen.”

“Zoals Maarten naar mij luisterde en vragen stelde, kon ik ordenen/de dingen op een rijtje zetten in mijn hoofd. Daardoor ontstond er (letterlijk) ruimte in mijn hoofd en durfde ik eindelijk te luisteren naar mijn hart. Ik heb zoveel meer vertrouwen in mezelf....”

“Ik ken Maarten als een man, die op een ware en zorgvuldige wijze hulp biedt. Zijn zachte, maar doordringende begeleiding is als een aanhoudende wind, die de ziel doet groeien.”