Lichaamswerk

Bevrijd je levensenergie

Elke nieuwe stap die je wilt zetten begint met contact te maken met jezelf. Vaak zitten we in ons hoofd en proberen we van daaruit alles te bedenken en te plannen. Maar je komt bij je eigen levensenergie door heel je lichaam te gaan voelen, daar contact mee te maken.

Ieder heeft het vermogen van de duikelaar in zich: om je weer op te richten na een duw. En iedereen heeft in de basis “goede energie” in zich, alleen kan het verwrongen of afgeschermd zijn door wat je hebt meegemaakt. Lichaamsbewustzijn helpt om weer in contact te komen met wie je in wezen bent.

Alles wat je ooit hebt meegemaakt, zeker een heftige gebeurtenis, zet zich vast in je lichaam. Dit gebeurt vaak zonder dat je je daarvan bewust bent. Ligt er iets zwaar op je maag, of voel je een druk op je borst? Precies te gaan voelen in je lijf helpt om die knoop te ontwarren, of kou te laten ontdooien. Geleidelijk kan je levensenergie dan weer vrijer gaan stromen. In contact met heel je lichaam neem jij je eigen ruimte in. En vind je de kracht om te doen wat je wilt doen.

Heb je interesse, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

Ervaringen van anderen

“Met eindeloos geduld weet Maarten vaak precies de juiste snaar te raken. Hij leert me mijn blik naar binnen te richten waar ik de kracht voel om in beweging te komen.”

"Met de woorden die je mij aanreikt zie ik mijn weg en vind ik mijn plek".

"Na een gesprek met Maarten voel ik weer een bodem onder mij."

"Maarten
Met jou
Een rustpunt in de dagelijkse hectiek
Jouw interventie
Zo'n eenvoud
Zo in essentie
En zo werkzaam!
Dank je wel!"